Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki volt már a Noir Hair...

Valaki volt már a Noir Hair Fodrásszalonban? Milyenek az áraik?

Figyelt kérdés
A hajamat szeretném kiszőkíteni, de még sosem voltam náluk. 20-25 ezernél többet sajnos nem tudok rááldozni, de szeretném, ha igényes munkát végeznének a hajammal. (Sajnos szőkítés kapcsán sok rémtörténetet hallottam) Az instagram oldaluk alapján szépen dolgoznak, de személyes véleményt még nem kaptam. Aki már járt náluk, mennyire volt elégedett az eredménnyel? Nagyjából mennyibe kerülhet a váll alá érő haj szőkítése+festése?

#haj #árak #szőkítés #fodrászat #Noir Hair #fodrásszalon
2018. szept. 23. 11:20
1 2
 11/12 anonim válasza:

Mindenki ovakodjon toluk!

Ev elejen voltam naluk, nagyon rossz dontes volt.

Eleve kestek, aztan mikor sikerult bejutni a sajat festesei kozul mutattam referenciat. A fodrasz mikozben a hajamat csinalta, tepte, a hajkefek nem voltak tisztitva, es a lanyok nekem beszeltek ki a celebvendegeiket.

Tobb mint egy oran keresztul volt a szokito a hajamon, mivel velem parhuzamosan meg 2 lany hajat csinalta.

Az ahitott mezszoke haj helyett majdnem szurke hajat kaptam.

Igy kb 10 honap utan a hajam 10-15 centit tort, pedig nagyon figyelek az apolasra.

A lanyok lenezoek, arrogansak.

2019. nov. 19. 19:31
 12/12 anonim válasza:
Le kellene őket pontozni nagyon
2019. nov. 20. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!