Megbántam hogy befestettem a hajam?
C vitamin csodákra képes! Én a sötét lilával jártam így, egyből kiszedte a hajamból, ugyanolyan lett mint előtte, igaz egy nagyon kicsit kiszáriotta, de megérte.
Ami szükséges a festékeltávolításhoz:
-Aszkorbinsav (c-vitamin por)
-Valamilyen sampon
-esetleg egy kevés balzsam de tényleg nem kell sok, különben túl folyós lesz
-Egy tál amiben össze kevered 🙂
Én kb 2-3 nagykanálnyi port kevertem a samponhoz, az a fontos, hogy olyan legyen kb. az állaga mint a hajfestéké. Ha jól összekeverted, felkened a hajadra és felhabosítod egyszerűen mintha hajat mosnál. Mehet ezután a fejre valami hajháló féleség és 1-2 órát hagyd a hajadon. Amíg fent van a fejeden a cucc nem biztos, hogy látszódni fog változás, majd amikor mosod le akkor fogod észrevenni.
A c-vitamin tényleg szuper! Nekem egyből sötétbarnára szedte a feketét. Többször is lehet használni.
Hasonló a szódabikarbóna is.
Kicsit szárít, de nem roncsol.
Én is a C vitamin port ajánlom, ha nem akarod teljesen tönkretenni a hajad.
Igaz, hogy ez is szárít valamennyire, de még mindig fényévekkel jobb és kíméletesebb, mint a leszivatás (amivel amúgy sem kapnád vissza az eredeti színed), vagy a Color B4 és hasonló vegyszerek.
Ja igen, és a C vitamin por nem szőkít, csak a festéket szedi le, ergó az eredeti színedet kapod vissza, nem lesz világosabb. Használni pedig úgy kell, ahogy már előttem leírták, samponba keverve felvinni. Lehet, hogy elsőre nem jön ki a fekete, ilyenkor érdemes többször ismételni, legalább 1 hét kihagyással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!