Hol lehet sheavajat, kokuszolajat es illoolajat kapni?
Sheavajat drogeriàban találsz szerintem.
Illóolaj meg elég sok helyen van. Drogériaban is sok fajta van.
Nagy különbség van szűz (szépségápolásra használt) és finomított (főzésre használt) kókuszolaj között. Ugyanúgy illóolajok között is vannak gyengébb minőségűek. Sea vajból szintén van finomított fajta, ami szintén kevésbé tápláló, mint a finomítatlan társa.
Ha Budapesten vagy a környéken laksz, jó szívvel tudom ajánlani a Cosmio üzletet, itt nagyon sokféle természetes kozmetikum alapanyagot árulnak, jó minőségben. Webáruházuk is van, ott meg tudod nézni, mi mennyibe kerül. Valamint a bioboltokban lehet kapni az esetek 90%-ában kókuszolajat, illóolajakat, a shea vaj az ritkább, de az is szokott lenni sok helyen.
A mosomamis nyers seavaj regi es rosszminosegu. Nemreg erkezett meg a rendelesem a BIOG.O websopbol.
A mazsolabol is mast kuldtek 7000 huf ertekben es nem hJlsndoak kicserelni,pedig azt nem tudom megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!