Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik irányba fésuljem a hajam?

Melyik irányba fésuljem a hajam?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen hajam van jelenleg. A kérdésem az lenne, hogy mindegy, hogy jobbra vagy balra fésulom a hajam? (Bal oldalra mint ha hosszabbnak tunne)

2018. szept. 20. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem hajtsd arra amerre hosszabnak tunik de akar te is felfoghatnak egy kis konytba. Legjobbbaratom is ugy hordja nagyon cuki vele :D
2018. szept. 20. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert ugye tudnam fesulni mindketto iranyba, de akkor mar az a logikus amerre hosszabbnak tunik ;)
2018. szept. 20. 21:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Kozben talaltam videot. Ilyen a hajam csak rovidebb kicsit

[link]

2018. szept. 20. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Undercutnál abba az irányba fésüld, amerre "hosszabb". (Vagy teljesen hátra és úgy kösd be.) Bár nem értem, hogy hogyan lehet valamelyik oldalt hosszabb. Én ilyennel még nem találkoztam, pedig fiú vagyok váll alá érő hajjal.. :D
2018. szept. 20. 22:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy en latom kicsit hosszabbnak. Tényleg nem sokkal, de en latom es engem zavar ;D
2018. szept. 21. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!