Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A koldok piercingem bedagadt,...

A koldok piercingem bedagadt, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Ket es fel honapja szurattam eddig semmi baj nem volt vele, aztan az egyik tancmozdulatnal valami tortrnhetett vele es gennyes volt egy het alatt sok kezelessel elmult, de most mintha ekcema lenne mellette, vagyis annyira nem durva es nem faj meg semmi. Kivenni mindenkepp csak a legvegso esetben szeretnem. Arany piercing van benne ha kicserelnem egy orvosi femre jobb lenne, csak nem tudom jo otlet e ilyenkor cserelgetni
2018. szept. 17. 13:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Cseréld ki szerintem, nem tudom hogy pontosan mi lehet ez az biztos hogy be volt gyulladva gondolom ezt a piszkálás okozta.
2018. szept. 17. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!