Hogyan nőhetne gyorsabban a hajam?
Szeretném megnöveszteni hosszabbra a hajam minél kevesebb idő alatt. Láttam különböző tablettákat, amik elvileg erre jók (HairBunny, MagicHair), de nem szeretnék kiadni ezekre 5-10 ezer forintot. Írták azt is, hogy a sok vitamin segíti a hajnövekedést, és ha sok hagymát eszek, 2 hónap alatt 10 cm-t is nőhet a hajam. Ezek az állítások mennyire lehetnek igazak?
Ti tudtok valami módszert, ami nálatok működött?
Hát pedig sok jó véleményt láttam HairBunny val kapcsolatban.
Szerintem pedig jobb lenne kiadni, nem rossz ár.
Tudod. Valamit valamiért.
Én a bánfi termèkeket használom,nekem úgy tűnik hat.Pixie hajam volt,és mostmár betakarja a fülemet a haj,úgy,hogy igazított rajta fodrász,szóval hosszabb lenne már.Van ez a varga hajcsepp meg alpecin sampon ezeket nem próbàltam.
Sok lehetősèg van:ricinus olaj pakolás,ez is hat szerintem de bánfi nekem egyszerűbb.
Csinálhatsz tojás fehérje hajpakolást,én a szag miatt nem bírom.
A kávé is serkenti a vérkeringést,így a növekedést is,vannak ilyen koffeines samponok.
Hagyma pakolást ,csípős paprikát is szoktak,ez is olyan elven működik mint a kávés
Aloe verát is szoktak hajra kenni
Phantenol a magas B vitaminok miatt hat a hajon,ez egy leégés elleni hab.
E vitamin kapszula belseje is természetesen segíti a növekedést.
Mentolos dolgok
Napi fejmasszázs
Nekem a revalid nem volt nagy szàm,nem vettem észre semmit
A dm-es hajnövesztő kapszula pedig pattanásokat ès nagyobb étvàgyat okozott nálam.
Én inkább kívülről szeretem ha beszívódik közvetlen a fejbőrbe,szerintem az a biztos.
3 Türelem, ha hosszú hajad volt, az hamar meg fog nőni, mert ilyenkor kicsit felfrissülnek a hajhagymás, mert kevesebb lett a súly a fejeden.. De ne akard görcsösen..
Bármekkorát is vágtak 1-15 év alatt m indig újból hosszú, mert nő mint a gomba. Most meg arra kell figyelnem már a korom miatt, hogy ne hagyjam nagyon hosszúra, mert már nem illik popsiig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!