Szerintetek kopaszodok?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok. Az utobbi napokban azt véttem észre mintha kopaszodnék és a hajam venné át az “M” alakot, de lehet, hogy csak én látom így. Apum fiatal korában sem kopaszodott és még most sem, csatolok egy képet légyszi írjátok le, hogy kopaszodok vagy csak én látom annak?
2018. szept. 15. 02:49
2/12 anonim válasza:
10 fok alatt mindig vegyél föl sapkát
3/12 anonim válasza:
Nem hiszem, én nem látok kopaszodásra italó jelet.
De ha tennél fel képet abból a korból is, amikor nem volt ilyen érzeted, hogy kopaszodsz, az sokat segítene az összehasonlításban.
4/12 anonim válasza:
Én sem látom. Viszont a férfiak nagyon hamar elkezdenek mikiegeresedni. Ez ilyen, jobb ha elfogadod.
5/12 A kérdező kommentje:
De ha a genetikám olyan, hogy nem kopaszodok meg akkor lehet, hogy nem fogok igaz?
2018. szept. 15. 12:00
6/12 anonim válasza:
Van ilyen is igen. Főleg nagyapáidat figyeld meg, állítólag a genetikád nagy része tőlük van. Ha nem jellemző, akkor nem feltétlen fogsz. De ez sem mindig jön be, ismerek több srácot is akik már 20 évesen kopaszodtak, pedig a család férfi ágára nem volt jellemző. De a mikiegeresedés szerintem garantált bizonyos kor felett, az nem feltétlen jelenti azt, hogy megkopaszodsz.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok meg kopaszodni 😭
2018. szept. 15. 13:06
9/12 anonim válasza:
Itt még nyoma sincs kopaszodásnak. Amúgy a kopaszsággal sincs semmi baj, sőt, nálam alap, hogy tükörre borotválom, mert úgy érzem jól magam (pedig még nőne rendesen).
10/12 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék az lenni, mert nem áll jól
2018. szept. 17. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!