Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú haj egyenesen levágva...

Hosszú haj egyenesen levágva vagy lépcsősen/tépetten? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Két éve megbolondultam és levágattam vállig a szép hosszú hajam. Azóta növesztem és már hátközéptől lejjebb ér.

Eléggé sok, dús hajam van, de vékonyszálú is ezért lelapuló. Ahogy nő, mégjobban lelapul a súly miatt.

Rengeteg lánynál látok szép hosszú hajat és teljesen egyenesre levágva. Ami nagyon szép, de felveti bennem a kérdést, hogy tépett/ lépscsős frizu már nem divat?

Gyakran hullámositom a hajam, szeretem a kis kusza, lágy hullámokat, volument.

Szerintetek melyik praktikusabb? Melyiket könnyebb kezelni, beállitani? Amúgy szögegyenes hajam van.

Szivesen olvasnék tőletek tapasztalatokat, véleményeket.

2018. szept. 12. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Én most pont azzal küzdök hogy a lépcsőzetes hajamat sikerüljön annyira megnövesztenem hogy egyhosszra le lehessen vágni (nem rövid csak hátközépnél lentebb nem akarom vágatni, így meg kell várnom amíg a legkisebb tincsek is lenőnek addig).

A lépcsőzetes haj sokkal jobban töredezik. Plusz lehetetlen kivasalni úgy, hogy az ne tűnjön minimum hullámosnak. Vagy ha sikerül is normálisan kivasalnom már 5 perc múlva a kisebb tincsek hullámosra váltanak és nem túl esztétikus.

2018. szept. 12. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!