Frakcionált CO2 lézeres kezeléssel kapcsolatban. Hol érdemes csináltatni?
Budapesten végeznek ilyet (kidob kb 15 ezzel foglalkozó orvost) Pl.: Dr.Harmos Ferenc
október-novembertől - február-márciusig
ilyenkor nem nagyon ér a nap... Fényvédőkrémet kell használni... meg dohányzás meg minden káros dologtól messzire kell menni...
az ára az (szerintem) megfizethető mert oldalakon irják hogy 100.000Ft/alkalom TELJES ARC de viszont fél arc akkor nyilván a fele vagy a háromnegyede tehát kb 75.000ft.
Köszönöm a válaszod! Bár ezekkel én is tisztában voltam eddig
is! Csak konkrét dokira lennék kiváncsi hátha van akinek ezzel van pozitív illetve negatív élménye. Nyílván szeretnék időt spórolni a dokik keresésével és olyanhoz menni akit a legjobbnak mondanak!
Én is kíváncsi vagyok erre, hogy hol érdemes csináltatni!
Nekem is nagyon ronda az arcom, nagyon sok pattanás utáni hegek vannak rajta. Elég drága a kezelés, kb 3 kell hozzá, hogy eredményes legyen. Ez kb 300-400 ezer ft :(
De szerintem elsőre megéri csináltatni. Nézegettem neten, hogy milyen before-aftere-k vannak. Első kezelés után is hatalmas változást láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!