Kiütés karon? (lent)
Figyelt kérdés
Helló, már régóta vannak ilyen pattanásszerű pontok a karomon, néha nem látszanak, néha pedig visszajönnek... valaki tudna tippet adni, hogyan tüntethetném el őket?
2018. szept. 5. 20:52
1/3 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen mikor kiszáradt a bőröm. Kend be testápolóval, akár napi többször de valami zsírosabb krémmel. Pl a sötétkék nivea nagyon jo vagy az Avon tégelyes kókuszolajos testápolója. És igyál sok folyadékot :)
2/3 anonim válasza:
Nincs más panaszod?
Nekem a glutén okoz ilyet. Amikor még csak gyanú volt, és nem ettem sokáig glutén tartalmú ételt, akkor nem voltak, utána újra kicsapodtam.
3/3 A kérdező kommentje:
Neked milyen más panaszok jelentkeztek? Lehet van nekem is, nem tudom mi lehet még a panasz.
2018. szept. 8. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!