Szóval az arcomon nagyon sok a pattanás és már kipróbáltam minden kenceficét de semmi se hatott, tudtok olyat ami gyorsan és itthon elvégezhető?
Nekem ez vált be:
Naponta többször arcot mosok, teafa szappan(500Ft max)
Kinyomkodom a pattanasaim nagyítós tükörbe, próbálom arra, amerre a kis szőr száll all(elvileg így helyes)
Amit nemtudok ki nyomni , azt hagyom, másnapra megérik, ki nyomom azt is. Utána arcot mosol, vagy alkohollal letorlod kis pamaccsal.
NEM eszek szotyi.. pedig imádom de rohadt sok zsír van benne, durván pattanásos leszek, ahogy a diotol, mogyorotol is.
Csipszet se szabad nekem ennem, mer attól is az leszek.
Figyeld meg te is mitől leszel az és próbáld meg minimálisra csökkenteni annak fogyasztását.
A telefonod!! el nemtudod képzelni mennyi baci van rajta, néha torold le fertőtlenítő kendovel vagy egy kis gellel.. ugye oda teszed a koszos telefont az arcodhoz, és attól is kijöhet.
A párna huzatot se árt többször cserélni, én pl észre vettem mindig a jobb felemen alszok, és az pattanasosabb. Lehet nem jut levegőhöz az arc nyilván az sem jó, ezt nemtudom biztosra.
Most akarok venni garnier micellas vizet meg valami tonikot, csak meg nézelődők melyik lenne jobb. Érdemes ezeket is be szerezni.
Alapozóbol minőségi vichy-t használok, amibe semmi karos anyag nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!