Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leborotváljam vagy gyantáztassam?

Leborotváljam vagy gyantáztassam?

Figyelt kérdés

Mostmár nagyon zavar a szőr ott lent. Melyik lenne a jobb, a borotva vagy a gyanta???

14/L

2010. jún. 21. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

fogadásból szeded le, vagy tényleg zavar?

szerintem hülyeség leszedni, ez is csak egy mai hülye hóbort. de ha fogadásból, akkor a borotva nagyon óvatosan hatásosabb, mer nem fáj, és vigyázz h ne vágd meg magad.

2010. jún. 22. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
A kérdésben még arról volt szó, hogy zavar :D Amúgy szerintem semmi szégyellni való nincs abban, ha zavar. Lehet, hogy ez csak egy "mai hóbort" de ha zavar, hát zavar, szedd le :)
2010. jún. 23. 09:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a barátom miatt szedtem le 17 évesen, addig csak fazon volt. Szó sem lehet arról, hogy még szenvedjek is a gyantával azért, hogy csupasz legyen, igaz, minden másnap áthúzom rajta a borotvát, sima mindig, de nem is fáj. Nekem ez vált be, nem a gyanta. A fene se szenved feleslegesen ha van már megoldás. Kedves egyik válaszadó: sem undorító nem lett, sem foltos, vagy mit is mondtál, hófehér bőröm van, és sima is. Nincs vele az ég világon semmi gond, pedig most már 27 vagyok, eltelt 10 év.
2010. jún. 23. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!