Hogyan is működik pontosan a haj leszívatása?
Figyelt kérdés
Jelenleg vörös és fekete hajam van!Világosabb (más)színt szeretnék és sokan azt mondják,hogy ezt csak leszívatással lehet megoldani,ami ugyan nagyon káros!Az lenne a kérdésem,hogy pontosan hogyan zajlik ez a művelet(otthon)?Bekeverem a port,felviszem a hajra és utána ráfestem a kívánt színű festéket?És,hogy mik is azok a káros hatások,hogyan mutatkozik meg ez a hajon?Előre köszönöm a válaszokat!2008. nov. 3. 17:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem inkább bízd fodrászra a dolgot! Én biztos nem merném otthon magamnak leszivatni. Nekem volt már leszivatva szőkitőporral aztán szőke festéket tett rá a fodrász így is sárga maradt a hajam :D szóval szőke semmiképpen ne akarj lenni így hirtelen :D egyébként nagyon szárítja a hajat szóval tényleg elég káros, otthon pedig azért ne csináld magadnak ha nem értesz hozzá mert letörhet tőle a hajad.
2/6 anonim válasza:
Kapható 6, 9, 12%-os hidrogén, amit összekeversz szőkítőporral. Felviszed a hajadra és rajtahagyod vmeddig. 40 percnél tovább nem kéne rajta hagyni. Én barátnőmnek szőkítem a haját, fekete volt. Már 3x leszívattuk, de még mindig csak vörös. Ő 2-3 órát rajta hagyja a haján. Az eredmény látható: vhol nagyon durva, szálkás, száraz lett a haja, vhol a hidrogén úgy leégette a haját,h ilyen gumis tapintása lett. Meghúzod a haját és nyúlnak a tincsek, a kezedben is maradhatnak. Én egyszer szívattam le magamnak, akkor hajmosásnál a fél oldalam egy része a kezemben maradt. Ami meg megmaradt totál eltöredezett. Ez 2 éve volt, az az oldalam még most sem egészséges.
3/6 anonim válasza:
Nekem is vörös volt,leszívta a fodrászom,azt hiszem 6%-ossal,és világosbarnát kent rá...Szép színe lett,és legközelebb már mehet rá a szőke...Így nem sárgul be!
4/6 anonim válasza:
Ja!És nem ment tönkre a hajam,de bízd fodrászra!
5/6 anonim válasza:
Ha szőkítést vállalsz,miután lezívatod,minden hajmosás elött tegyél olivaolajos pakolást a hajra kb 1 órára!Így nem szárad ki!És csak egyszerű olivaolaj kell hozzá!
6/6 anonim válasza:
Nekem egészen sötét barna volt a hajam, majdnem fekete. 12%-os hidrogénnel és blanspor keverékével szivatták le, az eredmény pedig narancssárgás lett.Utána megszárították, majd felkenték rá a szőke hajfestéket és gyönyörű szőke színe lett. Szerintem nem kell tőle félni, bár az biztos, hogy érdemes fodrászra bízni a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!