Megéri befesteni a termeszetes vörös hajat?
Szerintem csak te tudod megállapítani, hogy megéri-e a dolog.
De hogy saját példával éljek; én is utáltam a hajam természetes színét és ki akartam próbálni többféle nem természetes hajszínt is magamon. Ugyan csak rövid ideig festettem, másfél évig, de nagyon megbántam. Annak ellenére, hogy nem kellett kiszőkíttetnem a hajamat a festésekhez és profi fodrász csinálta, nagyon roncsolta a festék a hajamat és csak 3 féle színt próbáltam. Már közel 4 éve, hogy utoljára befestettem, de azóta se regenerálódott teljesen a hajam, pedig a festett részeket már rég levágattam. Jelenleg a szálaknak durva tapintásuk van és színben még csak nem is hasonlítanak a régi, eredeti hajszínemre. Pedig régen sokkal dúsabb, puhább és fényesebb volt a hajam.
A festések ára se volt túl kíméletes a pénztárcámra nézve, alkalmanként 30 ezer fölött fizettem és havonta kellett mennem újrafestetni.
Számomra a festés sajnos több negatívummal járt, az egyedüli pozitívum az volt, hogy mind a 3 kipróbált szín baromi jól állt. Így hát volt egy rövid időszak az életemben, amikor teljes mértékben elégedett lehettem magammal, de később ez az időszak visszaütött és azóta is viselem nyomait.
Szerintem a legnagyobb természetes egyediség a vörös haj.
Én imádom az egyéni dolgokat, de amúgy azt csinálsz ami neked tetszik.
A lényeg, hogy boldog legyen az ember.
Mellesleg bocsi, hogy nem adtam a kérdésedre választ, nem vagyok jártas a haj témában. 18F
A 4.-nek igaza van. Én is ismerek több nőt akinek kihullt a haja a sok vegyszertől.
A legszebb szín a vörös , ne változtasd meg.
Guillaume Apollinaire: Egy szép vörösesszőkéhez (ford.:Radnóti)
Imé megjön a nyár e perzselő vad három hónap
S mint a tavasz halott immár az ifjuságom
Az izzó Értelem évadja ez ó lángoló Nap
S én vágyom
Lesem a formát édes és előkelő
Az értelem csábítgat véle hogy kövessem
Mint mágnes a vasat magához vonz ma engem
Jön és a haja lebben
Csodás vörösesszőke nő
Haja arany mi lenne más
Szép hosszantartó villanás
Vagy láng mely lobot vet keményen
A rózsán hogyha hervad éppen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!