Melyik a legjobban bevallt hajfesteketek?
Figyelt kérdés
Irjatok, hogy milyen szinu a hajatok legyszi es hogy milyen idokozonkent festitek😅 koszonom!2018. aug. 29. 16:31
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nekem az alap hajszínem sötét barna, az le lett szívatva 3-szor, majd be lett festve E20-as szőkével, utána vissza lett festve barnára csak az bezöldült, ezért be lett festve padlizsánra most meg ragyogó vörösre. Ez 1 év alatt volt. Nekem ez a vörös tetszik a legjobban és ez jól is áll. Amúgy a Palette is jó de inkább Syos hajfesték a legjobb szerintem. Mostanában nem tervezem befesteni, de ha majd valamikor befestem, biztos valami más színre, mert szeretek új színeket kipróbálni. Azt tanácsolom, ne szívasd le, mert az nagyon tönkreteszi, inkább csak fesd. Nekem is eltöredezett, mostmár kezd javulni.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!