Sampon vs tusfürdő? Aki használ tusfürdőt is, az elmondaná hogy miben másabb vagy jobb, mint sampont használni helyette?
Semmivel. Ugyanazokat az anyagokat használják mindkettőben.
Érdemes elolvasni mi van bennük vásárláskor.
Egyetértek az utolsóval, nyaralás helyett mostam hajat tusfürdővel, mert elfelejtettem sampont vinni. Inkább ne nyúltam volna hozzá kategória, összetapadt, rossz volt hozzányúlni és úgy nézett ki mint a zsíros hajléktalan az utcán... Kisfésülni meg kb lehetetlen volt.
Vannak speciális kombók, ami 2-in-1, általában férfitermékeknél jellemző (pl. a Babának is van ilyenje, párom ilyet használ), de biztos van nőiben is. Még ezeknél is látszik a különbség. Ő korábban tusfürdővel mosott hajat, mert nagyon rövidre van nyírva (pár mm), így minek vegyen rá sampont. Viszont sokszor volt rossz szagú a fejbőre, ugyanúgy zsírosodott stb., csak nyilván mivel nincs haj, ami csúnya legyen, nem volt feltűnő, max onnan, hogy amint picit nőtt a haja, viszketett. Én vettem rá, hogy legalább ilyen kombinált terméket használjon, ha sampont nem akar, hát ég és föld a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!