Az arclemosó bőrradírt használhatom, ha micrllás vizet is használok?
Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba egy ilyen arclemosó bőrradírt, azt írja, hogy minden nap lebet használni. Amúgy tényleg elég picik a szemcséi, alig radíroznak.
Ezt használhatom, ha használok micellás vizet, vagy felesleges? Ha igen, milyrn aorrendben használjam őket?
Amúgy szerintetek milyen kozmetikumokat kéne beiktassak az arctisztításomba? Eddig csak micellás vizet használtam reggel-este, elég pattanásos a homlokom. Máshol nem nagyon vannak, max 1-2 néhanapján. Miket kéne használnom?
Bocsi a sok kérdésért :))
2018. aug. 28. 08:48
1/2 anonim válasza:
Ha sminkelsz, és sminklemosásra használod a micellás vizet, használhatod utána az arclemosót.
Ha csak arcot mosol a micellás vízzel, akkor felesleges.
2/2 anonim válasza:
Én nem mondanám hogy felesleges a micellás víz mellé egy normális arcmosó is. A micellás víz nem ad olyan mély tisztítást mint a bőr radír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!