Marianna001 kérdése:
A tavasz típusú, szeplős archoz, kék szemekhez menne a platinaszőkére hajszín?
Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 01:02
1/11 A kérdező kommentje:
*platinaszőke
2018. aug. 28. 01:06
2/11 anonim válasza:
Inkább valami természetesebb szőkét próbálj ki, vagy eperszőkét, ha tetszik az olyan fajta
3/11 anonim válasza:
Igen, lehet, hogy jól állna neked. Persze így, hogy látatlan, nem lehet megmondani, meg a platinaszőkét elérni sem olyan könnyű, nem beszélve arról, hogy mennyit kell ápolni. A szeplős archoz és kék szemhez a vörösök nagyon mennek, vagy a kicsit feldobottabb extrémek is. De ugyan úgy jól állhat a barna sok árnyalata is. A fekete is lehet vonzó, de mindegyik színhez kell egy bizonyos arcforma, ruhatár és a többi.
4/11 anonim válasza:
A platinaszőke hideg szín, a tavasz típusnak meg a meleg árnyalatú, aranyló színek állnak jól.
Nem javaslom a platinaszőkét.
5/11 anonim válasza:
Ha ragaszkodsz a nagyon világos szőkéhez, akkor abból olyan színt próbálj ki, aminek sárgás fénye van, és nem ezüstös, mint a platinának.
Sajnos láttam már sok tavasz típust a civil életből és a sztárvilágból is, akik platinaszőkére festették a hajukat, és nagyon öregítette őket.
6/11 anonim válasza:
Felejtős, inkább valami "meleg szőkét" ajánlanék.
Van tavasz ismerősöm, természetes aranyszőke hajú nő.
Poénból feltett egy platina parókát, kissé röhejesen nézett ki vele, öregítette vagy 10 évet :D
7/11 A kérdező kommentje:
Az eredeti hajszínem eperszőke, de kipróbálnék valami mást. A ruhatáram fekete, mert rocker vagyok :D köszi a válaszokat :)
2018. aug. 29. 10:14
8/11 A kérdező kommentje:
Olyasmi szőkére gondoltam, mint amilyen Taylor Momsen-nek van. Egyébként engem maximum 14-nek néznek pedig 17 vagyok, szóval, lehet nem ártana ha kicsit idősebbnek tűnnék :D
2018. aug. 29. 10:19
10/11 anonim válasza:
Valószínűleg gyönyörű vagy az eredeti hajszíneddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!