Hogyan tudnám így megcsinálni a hajam? (link)
Jo, tudom hogy felkötöm:D De nekem a sok pici apró hajszálak kiállnak, ha lefújom olyna mint ha zsíros lenne..meg akkor már olyna műnek hat az egész.
Amikor megpróbálom felkötni akkor előrehajtoma fejem, és utána körkefével fésülöm hátra a hajam de a forgóm miatt is olyan hülyén állnak a hajszálak, ha kivasalom is olyan bénán áll.
Emelett húzódik le a konty..felülről egyre jobban húzódnak ki a szálak. Valahol láttam egyszer egy képet, szépen felvolt kötve a csaj haja, felülről baromi feszesen álltak a hajszálak a tarkójánál lévő hajszálak pedig olyan "lengén" vagy inkább olyan lazán,"buggyosan" álttak..
Valami ötlet?
ez a nevetséges kérdésed?:D
összefogatod, jól lenyalod, ráfújsz kiló hajlakkot, ennyi.
Hé figyelj ovis, mert az nem nevetséges hogy a 9éves kislányok azt kérdezik hogy hordhatnak melltartót?
Amúgy meg kis tini maradj csöndben, ha nem tetszik a kérdés nem kell válaszolni. Én senkit sem bántottam a kérdésemmel, ha otthon van valami bajod mert anyuci rácsapott a bazilikakilincs orrodra akkor vezetsd le a hisztid a wow-val:D
kivasalod, szorosan felkötöd lófarokba, hullámcsattokkat rögzíted, ha kell és hajlakk.
amúgy ezt a hajat nem lehet frissen mosott hajból csinálni, mert úgy csúszik a haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!