Mennyi idő után roncsolja a hajam a hajvasaló?
Áprilisban vettem egy hajvasalót, mert kíváncsi voltam mennyit változtatna rajta, ha vasalva lenne az alapból hullámos hajam. És hát... nagyon tetszik az eredmény. Hajmosások után vasalom a hajam (3 naponta)
elég sokszor, 10-ből 8 alkalommal. Figyelek a hőfokra is, használok hővédő sprayt is. Próbálom kevesebbet használni a hajvasalót, nem szeretném ha tönkremenne a hajam szerkezete. Milyen gyakori hajvasalás árt a hajnak? Ennyitől lesz bajom? Egyébként nagyon puha a hajam, nem látom rajta hogy baja lenne.
Köszönöm a gyors választ! :)
Nagyon erős a hajam, vastagszálú és rengeteg van. Nagyon durván dús. Háromszor több hajam van mint az átlag :D fodrász mondta ;) mondjuk én ezt nem igazán szeretem, pedig sokan dicsérik. Épp ezért használom a hajvasalót, hogy ne legyen olyan oroszlános. :)
Köszönöm!
Nem is tudtam hogy a 3 nap ennyire gyakorinak számít, hiszen hallottam nagyon sok embertől hogy naponta vasalják a hajukat.
Igen, nagyon jó minőségű a hajam szerencsére, próbalok teljesen leszokni a hajvasalásról, tényleg nem szeretném tönkretenni a hajamat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!