Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő után roncsolja a...

Mennyi idő után roncsolja a hajam a hajvasaló?

Figyelt kérdés

Áprilisban vettem egy hajvasalót, mert kíváncsi voltam mennyit változtatna rajta, ha vasalva lenne az alapból hullámos hajam. És hát... nagyon tetszik az eredmény. Hajmosások után vasalom a hajam (3 naponta)

elég sokszor, 10-ből 8 alkalommal. Figyelek a hőfokra is, használok hővédő sprayt is. Próbálom kevesebbet használni a hajvasalót, nem szeretném ha tönkremenne a hajam szerkezete. Milyen gyakori hajvasalás árt a hajnak? Ennyitől lesz bajom? Egyébként nagyon puha a hajam, nem látom rajta hogy baja lenne.

2018. aug. 20. 21:46
 1/6 anonim válasza:
100%
A hajad és a hajvasaló minőségétől függ. Ha erős a hajad szerkezete és minősőségi hajvasalót használsz akkor úgy fél év után kezd roncsolódni.
2018. aug. 20. 21:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ! :)

Nagyon erős a hajam, vastagszálú és rengeteg van. Nagyon durván dús. Háromszor több hajam van mint az átlag :D fodrász mondta ;) mondjuk én ezt nem igazán szeretem, pedig sokan dicsérik. Épp ezért használom a hajvasalót, hogy ne legyen olyan oroszlános. :)

2018. aug. 20. 22:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Remington hajvasalót használok. 9000 forint körül volt.
2018. aug. 20. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
3 naponta nagyon sok. Csoda hogy még nem tört széjjel az alja bár szerintem azért mert nagyon jó minőségű hajból indultál ki. De egy idő után teljesen ki fogja szárítani a hajad ilyen gyakori vasalás.
2018. aug. 21. 15:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem is tudtam hogy a 3 nap ennyire gyakorinak számít, hiszen hallottam nagyon sok embertől hogy naponta vasalják a hajukat.

Igen, nagyon jó minőségű a hajam szerencsére, próbalok teljesen leszokni a hajvasalásról, tényleg nem szeretném tönkretenni a hajamat. :)

2018. aug. 21. 17:54
 6/6 anonim válasza:
Én 13 éves koromtól kezdve 17 évesig naponta (aztán már naponta 2x is) vasaltam, elkezdett szépen lassan ritkulni meg hullani, de csak évek alatt lehetett észre venni, pedig egy egyszerű hajvasalóm volt ráadásul 230 fokon vasaltam mindig. Mostanra már nagyon ritka mikor kézbe kapom, de hálistennek sikerült megmentenem a hajamat, mióta nem vasalom azóta szép dús és sokat nőtt. Minden helyrehozható, csak utána sok idő, nekem 2 évembe tellett.
2018. szept. 6. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!