1 hete szőkitette le a hajam a fodrász. Narancsos maradt még igyis felül. Mit tehetnék?
Szóval 1 hete voltam fodrásznál szép szőkét szerettem volna de sok a narancsos szin a hajamban mert festett feketétől szabadultam meg lassan 1 éve. És azóta szenvedek vele. A fodrász ombre féle hajat csinált mert foltos volt a hajam és szerinte csak igy lehetett megoldani.
Felül vilâgosbarnás kis narancsos fénnyel. Középen szőke narancsosfénnyel alul megmondhatni rendes szőke. Nincs sok eltérés a szinek közt de zavar.
Az lenne a kérdésem hogy ha én veszek a fodrászkellékesben egy hideg szőke árnyalatot az elfedi a narancsos színt és kapok egy egységes szőkét? Mikor feshetem be leghamarabb ha egy hete szőkitették le?
Most ápolom olajokkal pakolásokkal mert száraz a hajam.
Én ugy tudom a szőke hajfesték világosit kicsit. Elég világos a hajam. Fehér szőke már nem akarok lenni. Csak ezek a rezes narancs szinek amik vannak benne a napfényen az zavar. Egységesiteni szeretném rezes fény nélkül. A fodrásztól meg elment a kedvem nem kevés pénzt hagytam ott kb a semmire. Azért gondoltam erre a szőke festék dologra:/
Már nagyon zavar hónapok óta szenvedek vele
Te ne fesd szerintem otthon, de szived joga. Lehet hogy csak ártani fogsz vele, aztán kitudja.
Nem tudom hogy merre laksz, de ha van lehetőséged, látogass el Körmendre (Vas megye) a Simon fodrászatba, nagyon jól dolgoznak, és tudják mi kell a hajnak.
Én is náluk festettem a hajam, és nagyon szép lett. Amikor kezdett lenőni, és kikopott a szőke szín, (szürkét akartam de a hajam nem vette fel azt a színt) és sárgás lett a hajam vége, mentem vágatni, és kaptam egy pasztellizálást, ami elvette a hajam sárgaságát, és szürke lett a vége.
Nagyon jól dolgoznak, és szörnyen aranyosak! Érdemes benézni.
SAJÁT VÉLEMÉNY!!
A szőkére festés roncsolhatja, inkább ne kísérletezz vele otthon.
Veszel egy ősz hajrá való sampont, az teljesen jó erre a problémára. De a kallosnak is van hamvasító folyadéka, pár csepp elég az utolsó öblítéshez, vagy a megszokott samponodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!