Gyulladt pattanasokra valami?
Sziasztok.
Mitol lehet h az arcomon folyamatosan jonnek ki az uj gyulladt pattik egy elmullik jon a masik..
Valakinek valami otlet amivel elmullaszthatom es tenyleg bevalt?
Zineryt-et hasznaltam losz@rt nem er..
Vagy menjek inkbb borgyogyaszhoz?
Nagyon zavaro es mashol nincs csak az arcomon..
Mit tegyek mar ellene?😩
21 eves lany vagyok.
Nogyogyasznal voltam gyulladas nincs. Fogaszatot is vegig jartam mind ami rossz volt meglett csinaltatva szval sztem attol se lehet...
Valakinek valami otlet?
Koszonom
Nekem a citromlétől csak rosszabb lett. A Zineryt pedig annyira kiszárította a bőröm, hogy utána amiatt jöttek a pattanások.
Lehet kapni cink kenőcsöt (a hatóanyaga legyen cink-oxid) gyógyszertárban, rossmannban, talán dm-ben is és én abból egy keveset szoktam tenni a gyulladt pattanásra ( leragasztom sebtapasszal, ha olyan helyen van) és szépen lehúzza. Esténként pedig ezt használom : [link]
Én az Akneroxidot 8 hétig használtam, előtte semmi nem segített, ez viszont nagyon széppé tette a bőrömet. Most azon ügyködöm, hogy ezt megőrizzem :)
De nagyon tudom ajánlani azt a krémet! Ahogy cikkben is van, a hidratálásra tényleg figyelj, meg arra is, hogy keveset tegyél az arcodra belőle, mert nem tűnik soknak, de nagyon erős hatása van!
Ha először kicsit rosszabb lesz, ne aggódj, nekem is volt ilyen időszak, mindig a jövendőbeli szép eredményt lásd magad előtt :) Úgyhogy kitartást!
Utolso
Es te mennyi idos vagy? Vagy voltal mikor ezzel szenvedtel?
Es koszonom
Az #5-ös vagyok, bocsi, hogy csak most válaszolok..
21 éves vagyok most már én is.
Kipróbáltad esetleg azóta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!