Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem gaz ha teljes intim...

Nem gaz ha teljes intim gyantat kerek, olyan telepulesen, ami nem tul nagy, es a kozmetikus ismeri is a baratomat?

Figyelt kérdés
megbizhatoak a kozmetikusok annyira, h nem beszelik ki, kit hol, merre, meddig? (mas kozmetikust nem tudok a kornyeken)
2008. nov. 3. 00:31
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
de azt me'g tudni kell, h a baratommal nem vagyok regota egyutt, es nem akarom, h megtudja, h "ott" is szoros vagyok... abban remenykedek, h a gyantatol teljesen kiritkul..
2008. nov. 3. 00:46
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Jesszusmária... Ott mindenki szőrös, ne aggódj! A gyantázástól ritkulni fog, és nyugodtan menj el és csináltasd meg. Az lenne ciki ha nem törődnél magaddal nem pedig az, ha adsz magadra.
2008. nov. 3. 00:49
 3/11 A kérdező kommentje:
de nem a nunimrol van szo, hanem a popimrol...ott meg nem mindenki szoros...
2008. nov. 3. 00:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

De azért sokan ott is másik weboldalon olvastam erről régen. gyanta az jó megoldás, különbenis egy rendes kozmetikus totál leszedi mindenhonnan. tehát onnan is.

Tedd fel magadnak a kérdést, melyik égőbb ha a kozmetikus látja, vagy ha a barátod? A kozmi leszedi és kész, aztán nem annyira nagy téma ez, hogy később mindenki erről beszéljen.

2008. nov. 3. 01:10
 5/11 anonim ***** válasza:
A poponál is mindenki szőrős ne aggódj! Amúgy szerintem abszolút nem gáz, hiszem a kozmetikus az nagyon sok szőrős feneket meg puncit lát nap mint nap, nem azzal fog foglalkozni, hogy "jajj ennek a lánynak ismerem a pasiját, fúú majd jól elmondom h milyen szörös a feneke"... Nyugi :)
2008. nov. 3. 12:48
 6/11 A kérdező kommentje:
:D jol van na, eleg szoros vagyok ott is, meg hasam is, mellbimbom korul is latszik...es emiatt eleg gatlasos vagyok :-/
2008. nov. 3. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
A kozmetikus meg fogja csinálni, örül, hogy pénzt kereshet. És hidd el nem fogja telekürtölni ezzel környéket, hiszen akkor nem mennél újra, és ő nem keresne pénzt. De egy jó tanács. Ha tényleg ennyire szőrös vagy, hogy hasadon, meg a mellednél is, lehet, hogy nem ártana elmenni nőgyógyászhoz, mert ennek hátterében állhat hormonprobléma is.
2008. nov. 3. 15:35
 8/11 anonim ***** válasza:
a kozmetikus naponta gyantáz ilyen helyeket szal nem kel aggódnod h esetleg kikürtölné mert ö tisztában van azzal h ez természetes dolog h ha esetleg valaki ott is szőrös..és szerintem a kozmetikus kerülne kínos helyzetbe h ha ilyet elpletykálna,mert az gyerekes dolog.
2008. nov. 3. 19:16
 9/11 A kérdező kommentje:
az, h eros a szorzetem, az foleg genetika, de a hormon-bigyok, amiket a nogyogyasz irt ki, biztos nem fog konnyiteni a dolgon... :-/
2008. nov. 3. 20:11
 10/11 anonim ***** válasza:
ha tényleg nagyon szőrös vagy, valóban jó ötlet lenne orvoshoz fordulnod. lehet kapni gyantát a boltokban is intim gyantát, ha ennyire félsz ettől. de szerintem nem kéne, mert a kozmetikusnak ez a munkája és számára ez teljesen természetes, hiszen másoknak is csinálja
2008. nov. 3. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!