Fehér foltok a lábszàron, pigmentàció?
Figyelt kérdés
A lábamon sok sebhely volt mert a benőtt szőrszálakat állandóan kikapargattam, pincettálval kipiszkáltam, és a tengeren nagyon lebarnultam de ezek a sebhelyek helyén fehér foltok alakultak ki nagyon sok le is égtem ez lehet hogy hozzásegített, soha nem volt még ilyen, előtte szoliztam és semmi baj nem volt de ez most nagyon feltűnő és nagyon zavar is ...
Tud valaki bármit is erről, esetleg tapasztaalata van? Hogy lehetne bár halványitani a feher foltokat vagy bàrmi féle megoldást,anyagiaktól függetlenül
Ps: candida gombám is kialakult közben , lehet hozzá köze?
2018. aug. 13. 10:48
2/3 A kérdező kommentje:
Nem hinném , nem terjed , meg tenyleg a hegek helyén keletkeztek
Meg ha bekenem pl aloeverával akkor rózsaszín lesz
Így gyógyul a seb?
2018. aug. 13. 12:18
3/3 A kérdező kommentje:
Meg nem is foltok hanem ilyen fehér pöttyök
2018. aug. 13. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!