SOS! A hajam egy-két hete borzalmasan el kezdett száradni! Tippek?
Szóval a hajam már elég hosszú, jóval mell alá ér, de egy-két hete a vége borzalmasan elkezett törni és seprűsödni, olyan, mint a műanyag Barbie-babák haja. Most vágtam belőle egy nagyon kicsit, de borzalmasan csúnya így is és a tapintása is csúnya, most kábé nyakig kéne visszavágnom, hogy az egész szép legyen.
Előtte nem volt semmi baja, nem vasaltam, nem használok hajszárítót és nem is dörzsölöm törülközővel.
Gliss Kur sapmpont használok és hozzá olyan fújós hajápolót (mindkettő sárga színű). Eddig beváltak, de most nagyon kétségbe estem, nem tudom mi történhetett és már három éve növesztem a hajam és nem akarnám levágni.
Valakinek van valami tippje, hogy jobb legyen? Bármit szívesen fogadok!
Szetintem nem eri meg annyi kenceficet rakolteni.
Vagasd le az eltoredezett resz, majd visszano.
Utolsó: azt semmiképp, novemberben szalagavatózom és az érettségi tablón is hosszú hajjal akarok lenni, az még egy év :D
Köszönöm a tanácsokat! Fodrászhoz nem szeretnék menni, mert borzalmas tapasztalataim vanna velük, mindig szörnyen levágják a hajam, hiába mondom, hogy csak két centit :D
A hajam egyébként sötétbarna, nyaranta világosabb lesz kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!