Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha színező van a hajamban,...

Ha színező van a hajamban, tehetek még rá újabb színezőt (ugyanolyat)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma be fogom színezni a hajam a L'Oreál colorista washout rózsaszín árnyalatával. Viszont néztem videókat Youtube-on róla, és úgy látom, első mosás után még totál megmarad a pink, de második mosás után már alig lesz látható. Én viszont most egy hétig ilyen hajjal szeretnék lenni.

Olyat szabad, hogy én a második hajmosás előtt (szóval kb 5 nap múlva) teszek rá egy újabb réteget ugyanebből a színezőből, és úgy mosok hajat?

2018. aug. 8. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ugyanaz a szín, nem lehet gáz, max később fog kijönni majd belőle, mert jobban bent marad. Legalábbis, én úgy színeztem, hogy kékre kék, és bent maradt sokáig, de nem colorista volt.
2018. aug. 8. 13:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ! :)
2018. aug. 8. 13:01
 3/5 Metionin ***** válasza:
Persze tehetsz de arra ügyelj hogy a mosás után tedd rá. Szóval ne érje sampon mert az szedi ki.
2018. aug. 8. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mikor rózsaszínre színeztem a hajam, akkor hajmosáskor tettem a balzsamba. Így azért mindig elég élénk színű volt a hajam.
2018. aug. 10. 06:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket :)
2018. aug. 19. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!