Milyen arc tisztítót ajánlanátok?
Baba arcod nem hiszem, hogy lesz, a hormonok sajnos erősebbek minden kozmetikumnál.
Járj rendszeresen arctisztításra kozmetikushoz.
Amiket mondjuk tudok ajánlani, azok a Neutrogena termékei, nem a legolcsóbb, de jók nagyon.
Esetleg ezt az arctisztítót a Niveatól, csak túl sokáig ne hagyd fent, mert szárít: [link]
Sejtem, hogy csúnyán le leszek ezért szavazva, de akkor is leírom, hátha :)
A pattanások gyakrabban keletkeznek, ha a bőröd zsíros, olajos, szennyezett, nem csak a hormonok miatt jöhetnek ki. Erre én a legalkalmasabb megoldásnak a sima szappant találtam, ami ugye kissé szárítja a bőrt. Fürdéskor szépen beszappanoztam az arcom, fent hagytam 3-5 percig, aztán lemostam. Tiszta és zsírmentes bőröm lett tőle. Nyilván ezt nem mindennap kell eljátszani a szárító hatás miatt, de heti 1-2 alkalom nálam belefért minden gond nélkül, a kettő közti napokon pedig kicsit tovább bírta a bőröm is zsírmentesen.
28N
Nekem rengeteg pattanásos volt, ami gcsak reggel-este mostam arcot.
Viszont mióta többször mosok arcot (langyos szappanos vízzel), azóta egyre kevesebb van.
Plusz az én bőröm nagyon szereti a mentát,de szerintem ez mindenkinél más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!