Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arc tisztítót ajánlanátok?

Milyen arc tisztítót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Arcradír , vagy arckrém , pattanásokra, ilyen tiniknek valót. Nektek mi vált be? Tényleg olyat amitől szép baba arcom lenne és sima.

2018. aug. 7. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Baba arcod nem hiszem, hogy lesz, a hormonok sajnos erősebbek minden kozmetikumnál.

Járj rendszeresen arctisztításra kozmetikushoz.

Amiket mondjuk tudok ajánlani, azok a Neutrogena termékei, nem a legolcsóbb, de jók nagyon.

Esetleg ezt az arctisztítót a Niveatól, csak túl sokáig ne hagyd fent, mert szárít: [link]

2018. aug. 7. 09:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😻😊
2018. aug. 7. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire vagy pattanásos. Bababőröd nem lesz. Olyan arctisztítót keress, amiben van szalicilsav.
2018. aug. 7. 13:26
 4/5 Laylah ***** válasza:

Sejtem, hogy csúnyán le leszek ezért szavazva, de akkor is leírom, hátha :)

A pattanások gyakrabban keletkeznek, ha a bőröd zsíros, olajos, szennyezett, nem csak a hormonok miatt jöhetnek ki. Erre én a legalkalmasabb megoldásnak a sima szappant találtam, ami ugye kissé szárítja a bőrt. Fürdéskor szépen beszappanoztam az arcom, fent hagytam 3-5 percig, aztán lemostam. Tiszta és zsírmentes bőröm lett tőle. Nyilván ezt nem mindennap kell eljátszani a szárító hatás miatt, de heti 1-2 alkalom nálam belefért minden gond nélkül, a kettő közti napokon pedig kicsit tovább bírta a bőröm is zsírmentesen.

28N

2018. aug. 13. 18:11
 5/5 anonim válasza:

Nekem rengeteg pattanásos volt, ami gcsak reggel-este mostam arcot.

Viszont mióta többször mosok arcot (langyos szappanos vízzel), azóta egyre kevesebb van.

Plusz az én bőröm nagyon szereti a mentát,de szerintem ez mindenkinél más.

2018. aug. 20. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!