Eladnám, de tanácstalan vagyok mennyit érne. Szerintetek? : )
Figyelt kérdés
Saját hajam eladnám, festetlen, barna, derékig érő ( 50 cm körül), kitincsezett keratinnal ( kb. 65 tincs ) erős és ápolt haj.
Úgy egy reális összeget várnék :)
Köszönöm Kitti 16/L
2010. jún. 20. 11:05
1/7 anonim válasza:
Én ilyesmi hajat olyan 50-60 ezerért láttam :)) Szerintem kb annyit ér! Nagyon szép!
2/7 anonim válasza:
Nem ide tartozik, de HOGY VOLT SZÍVED LEVÁGATNI?? Én ölni tudnék ilyen hajért, de a póthaj nem ugyanaz mint az eredeti.
3/7 anonim válasza:
Bocsánat én nem tudok válaszolni a kérdésre, de olyan eszméletlen gyönyörű a hajad... Most milyen hosszú így a vágás után? :)
4/7 A kérdező kommentje:
Még kiskoromban lett levágva :)
Most ennél a hajnál olyan 7-8 cmnél rövidebb a mostani haajam:D
2010. jún. 20. 12:09
5/7 anonim válasza:
Menj be több hajhosszabbítással is foglalkozó fodrászatba és érdeklődj, hogy mennyiért vennék meg. Ha jól tudom grammra számolják az árat.
6/7 anonim válasza:
Én is olyan 60 ezer körülire tippelnék.
Egyébként meg nagyon irigyellek, mert eszméletlenül gyönyörű a hajad..:)
7/7 anonim válasza:
Nagyon szép, gondolom, már eladtad közben.
Ha a mostani hosszú hajad is levágatnád, én megvenném feldolgozatlanul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!