Az indigó festékek tényleg károsak?
Tegnap olvastam neten arról, hogy vannak ún. indigó hajfestékek, amiket a hennázás után kell felvinni a hajra és így a barna különböző árnyalatait, vagy akár fekete hajszínt is el lehet érni. És ott írták, hogy ezek növényi őrlemények és csak a hajszálak külsejére tapasztanak pigmentet, szóval egyáltalán nem károsítja a hajat, stb.
Viszont ahogy további információkat kerestem erről az indigó festésről, találtam egy pár évvel ezelőtti kérdést is ezen az oldalon és ott azt írták, hogy ez az egész "Növényi alapú, nem károsítja a hajat" dolog csak marketingfogás és ugyanúgy szétcseszik ezek az indigó festékek a hajat, mint a "rendes" hajfestékek.
Pedig már tökre kezdtem örülni, hogy egyszerre lehet szép színű és egészséges is a hajam :( Tényleg káros? Esetleg valakinek van tapasztalata indigóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!