Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » El távolítható a vírusos...

El távolítható a vírusos szemölcs házilag?

Figyelt kérdés

Sok mindent kipróbáltam de nem használtak. Arra lennék kíváncsi hogy házilag eltávolítható? Ha igen hogy?

Válaszokat előre is köszönöm☺

2018. aug. 5. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz!!
2018. aug. 5. 18:11
 2/3 Á.Zoli ***** válasza:
7 évig a nagylábujjam alsó részén volt vírusos szemölcs. Mindent megvettem, amit lehetett, kivágattam, kiégettettem, ráolvastattam  Az eredmény: 1-bő 3 lett, aztán a talpamon is lett még 1. Elkezdtek nőni, keményedni, száradni. Ráadásul csúnya volt. Aztán maró hatású takarító szert javasoltak. Abba áztattam. Azon kívül, hogy lehámlott az egész lábfejem, a szemölcsnek kutya baja sem lett. Esetleg kérgesedett.  Ezután!!! Semmi orvosi visszaigazolásom nincs róla, de!!! Teljesen más probléma miatt (gerinc meszesedés) boltban kapható lúgos vizet kezdtem inni, mert hogy jó hatással van rá. kb. nyár eleje óta iszom, (nem reklámnak szánom) egyébként finom, csak drága. Ma is iszom és fogom is, úgy gondolom. A melegre való tekintettel elfogyott napi 2-3 üveg. 1 hónapja észrevettem, hogy tök könnyen szedegetem a bőrt, szinte hámlik, aztán egyszer csak már nem volt a lábujjamon. Nem is értettem. Úgy voltam vele, majd visszajön, de nincs. A talpamon lévő kicsit makacsabb volt, azt tegnap piszkáltam le, kipattant egy kis fészekből. Mintha kilökte volna a bőröm. Kis mélyedés van még utána, de gyönyörű a talpam. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a megoldás, de jelenleg nincs a lábamon semmilyen szemölcs 7 év után  Csak azért osztottam meg, mert örülök, hogy nem kell takargatnom :) Köszönöm, ha végig olvastad!
2018. szept. 8. 21:32
 3/3 anonim válasza:

Saját tuti tapasztalat vírusos szemölcsre:

Vattát beáztatni almaecetbe, a szemölcsre tenni és éjszakára folpack fóliát tekerni rá, hogy jól beszívja. Reggelre rendesen kiázik tőle, esetleg megmarja, de ne aggódj!

2 alkalommal csináltam ezt meg azon az ujjamon, amin először előjött. A nagy szemölcs elhalt, le lehetett szedni. Emellett eltűntek MAGUKTÓL a másik ujjamon és a talpamon lévő szemölcsök is. Köszi Anya a tippet!

2022. máj. 23. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!