Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha valaki hardstyle-s akkor...

Ha valaki hardstyle-s akkor milyen haj lenne neki jo?

Figyelt kérdés
ugyanis hardstylet tancolok es hallgatok, kene valami jo haj ami ahhoz a stilushoz passzol :) kosz elore is
2008. nov. 2. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ez igazából az arcformádtól is függ, valamint a hajad minőségétől. Ha gondolod megadom az e.mail címem, kűldesz magadról képet és kűldök vissza olyat, ami jó lenne.

Üdv: Zita(fodrász)

2008. nov. 3. 18:48
 2/7 A kérdező kommentje:
jo megadhatod.koszike :)
2008. nov. 3. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
ha rövid a hajad akkor tüsi/zselézett. az baj, hogy shufflenél sokszor felvesszük a kapucnit :D
2008. nov. 3. 21:21
 4/7 A kérdező kommentje:

en lany vagyok :)

es hosszu a hajam :) szoval nem tudom hogy egy hosszuhajunak mi allna jol :) vagy esetleg bele valamilyen mas szin?barna a hajam

2008. nov. 4. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

világos mellírcsíkot esetleg tegyél bele, vagy a shufflehoz nagyon jól áll ha ott a hajad hátulján de nem a tarkódnál felnyírod olyan 5-6 centisre a hajad és feltüsized/tupírozod.

nekem am ugyan ilyen van csak rövidbe :D

15f

2009. nov. 7. 20:13
 6/7 anonim válasza:
Oldalt felgépelve és hátul is jó rövidre, felül meg ollóval a felét oszt csá. :D
2014. febr. 2. 19:56
 7/7 anonim válasza:
Amúgy meg amilyen neked jól áll. Ugyanis, a Hardstyle nem egy gagyi stílus, hanem egy életérzés. Van egy olyan producer -most így nem ugrik be, hogy ki-, akire ha ránézek, egyből a rock jut az eszembe.... Szóval nézhetsz úgy is ki, mint egy hippi ha közben legbelül a Hardstyle az életed. :D (Előző kommentelő voltam)...
2014. febr. 16. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!