Milyen UV lámpát és gél lakk márkát ajánlotok otthoni használatra?
Egy ideje járok gél körmöt csináltatni, de sajnálok 4-4500 forintot kiadni egy sima piros lakkozásért, ráadásul nekem olyan a körmöm, h9gy kb egy hétig karad rajta, utána leválik.
Jó a kézügyességem (grafikus vagyok), meg tudnám én is szépen csinálni magamnak, főleg, hogy csak sima egyszínűt szeretnék.
Milyen márkát ajánlotok?
Kérem, aki csak azt írná, hogy ez a profik dolga, meg.otthon nem olyan jó stb. az ne írjon.
Köszönöm a segítséget :)
Szia!
Nem tudom mennyit akarsz költeni otthoni körmözésre. Én egy éve vettem UFO lámpát kb. 9000 Ft-ért és megvagyok vele elégedve. Még csövet sem kellett benne cserélni eddig. a Chrystal Nailsnek, Brillbirdnek is vannak ilyen lámpái.
Beauty Nails alagút lámpa, ezt még régen a körmösöm is használta, ahogy látom épp akcióban van, 18.000Ft helyett 10.000Ft.
A Chrystal Nails One Step géllakok nagyon jók, nem kell hozzá alap és fedőlakk sem. A köröm előkészítése után mehet is fel a szín és lámpában megköt pár perc alatt :) Szeretem otthoni körmözéshez, mert nem nagyon lehet elrontani.
https://www.youtube.com/watch?v=PKgb6rueGPE
Crystal Nails termékeket tudom ajánlani.
😂😂
Én a wishről rendeltem lámpát 1500-ért.
Lakkokat Base&Toppot, Primert mindent onnan rendeltem. Van kb 15 lakkom plusz lámpa, buffer, vintage matricák, chrome por, chrome fólia + a hozzá való ragasztó ezek összesen cakkpakk kerültek 5-7 ezer forintba. Tökéletes a fedésük 3 hét alatt sem pattogzik le, ugyan úgy lenő mint a műköröm.
Nem tudok wisht linkelnk, de beírod wishre hogy led nail lamp és kihozza.
Lakkokból meg a "sexy mix gel polish" "sugar gel polish" így írod be és kihozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!