Megnövesztettem a hajamat de igy nem áll jól. Milyen hajat lehetne elképzelni? Többi lent
Ha a hajgumi tép a hajad, akkor talán nem befőttes gumit kéne használni, hanem normális szövettel bevont hajgumit.
Nekem is hosszú hajam van, nekem is kitépte. Sz*r az ilyen, de most már normálisat használok és nincs vele gond.
Jájj, ez az a átmeneti állapot, amikor még nem is igazán hosszú, de már nem is rövid...(?)
Kb ez a legrosszabb, mert ilyenkor szokott össze - vissza állni és még elfeküdni sem nehéz.
Vagy türelmesen kivárod, hogy nőjön még, vagy tényleg irány a fodrász.:)
Az enyém most felkötve derékig ér (7 éve növesztem), de már vágatni kellene belőle megint, mert kissé kellemetlen mikor egy éjszakai forgolódás közben rákönyöklök és arra ébredek, hogy így tépem ki a hajam:D
hehe az utolsó elég vicces lehet:D
És nem az az átmeneti már mert már össze tudom fogni csak kijön a hajgumiból ahajam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!