Normális, hogy kozmetikus által csinált arctisztítás után bevarasodtam?
Hétfőn csinálta ma van csütöttök. Elég sok helyen bevarasodtam. És körülötte körkörösen húzódik csúnyán a bőr. Elmondhatatlanul félek, hogy heges marad vagy nyoma marad.
Vélemény?
Sziasztok!Tudom régi kérdés de leírom hátha valaki hasznát veszi.😊A kozmetikus után piros sebes lesz a bőr.Hiszem megnyomkodta. Ez 1-1,5 hét után szépen fokozatosan besebesedik..Ezt kaparni lehúzni tilos mert csúnya heges lesz.Majd magától szépen leesik.A napot amég friss a seb addig kerülni kell és friss sebbe nem rakunk sminket.A napra a 2.-3. nap után 50 faktoros fényvédővel lehet kimenni ellenkező esetben csúnyán lebarnulnak a sebek és barna foltok lesznek a helyükön.Ezt a fényvédőt nagyon ajánlom URIAGE BARIÉDERM CICA CU-ZN KRÉM SPF50 +.Úgy hogy a seb és a pirosság normális dolog.Normális esetben a kozmetikus úgy útó kezelte a nyomkodás eredményét hogy napokon belül szépen begyógyul.És nem fog hegesedni.Csak a fent említett szabályokat be kell tartani.😊
Egy idén végző kozmetikus tanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!