Miért pattogzik ki a lábam borotválástól?
Én is jó minőségű férfi borotvát használok, nem az a probléma.
A borotvált lábadra veszel fel nacit vagy harisnyát? A szőrt lenyomva tartja és visszanől.
A szörszál növési iránya nálad kihúzva, mint probléma, mert eddig nem volt gond.
Esetleg nagyon a tövénél vágja a borotva a szálakat, úgy könnyen benőlhet, főleg ha nincsen szabadon a leborotvált terület. (az említett ruhadarabok viselése miatt mondjuk)
Én pl hónalj és nemi részen másképp borotválkozok: Nem a szőriránnyal szembe húzom a borotvát, hanem annak az iránynak megfelelően - így a szőr teteje kilóg a bőrből s nem nő vissza. Úgyis 1-2 naponta szedek mindent x')
Ismerősöm vett lézeres szörtelenítőt, ha végzett és szép az eredmény szerintem én is bevállalom.
Unom ezt a borotválkozást.
Ősszel, télen is... Mivel sok olyan helyre hívnak, ahova illik elmenni és nem takargathatom nadrággal a lábaimat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!