A hajam már csak sampont tűr el? Minden mástól ragadós. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Eleinte azt hittem hozzászokott az ápoló termékeimhez, vagy azoknak romlott vagy változott a minősége.
De mióta voltam fodrásznál és ott feltankoltam teljesen új professzionális termékeket,amiktől ugyanezt tapasztalatom, azóta azért ez okoz egy kis fejtörést.
2018. júl. 29. 23:28
1/3 A kérdező kommentje:
Ragadós kifejezést pontosítanám: Tapadós. Olyan,mintha már nem szívna magába semmit,hanem minden megtapadna a hajszálaim felületén. Hiába próbálkoztam természetes és mindenféle ápoló termékekkel,ki kellett mosnom. De ez csak pár hete van így és nem tudom mihez kötni,de valami biztos történt. Köszi előre is az ötleteket.
2018. júl. 29. 23:58
3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi az ötletet! De igen. Ami olyan természetesen még mindig jól kiöblítem. Ráadásul öblítést nem igénylő hajápolóknál is elkezdte ezt csinálni a hajam. Mondom olyanoknál is, amiket eddig gond nélkül használtam. De már az olajos pakolásoknak sincs semmi eredménye, ugyanúgy száraz a hajvég,mintha nem is pakoltam volna. Pedig az is mindig csodát tett a hajammal. Szóval tényleg olyan mintha nem tudná felvenni a hatóanyagokat.
2018. júl. 30. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!