Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az állandó olajozás megakadály...

Az állandó olajozás megakadályozza, hogy töredezzen a haj?

Figyelt kérdés
Úgy értem, minden hajmosás-balzsamozás után bekenem ricinus- és argánolaj keverékével a felétől a végéig, de alaposan. Igaz, ettől kicsit csapzottnak fog tűnni, de úgyis felcsatolva hordom a munkámból kifolyólag. Azért kérdezem, mert muszáj festenem, és ez eléggé szárítja.
2018. júl. 26. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
én úgy tudom a ricinus olajat sem lehet minden hajmosasnal, vagy pedig kúraszerűen. valamennyi szünetet kell tartani.nekem most ami bejött a garnier ricinus samponja. pedig szőke vagyok, de olyan puha lesz tőle a hajam.
2018. júl. 26. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem szóló írja, kúraszerűen érdemes az olajos pakolásokat feltenni. DE! Kérdező nem a hajmosás után! Hanem előtte kend be ezekkel, hagyd rajta néhány órát, és utána mosd meg a hajad, ahogyan szoktad.
2018. júl. 26. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Büdös lesz a ricinustól meg ultrazsíros, felkötve is igénytelen lesz. Hajmosás előtt pakold be, utána meg valami hajvégápolót használj.
2018. júl. 27. 05:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Jujj, mindenképpen hajmosás előtt olajozd, hagyd rajta legalább egy órát és utána mosd meg jól. Szerintem akadályozza valamennyire. Én ricinusolajat használok a hajamra minden hajmosás előtt, és meg vagyok vele elégedve, nem töredezik a hajam. Pedig vasalni is szoktam.
2018. júl. 27. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!