Mit csináljak ha az egész hajam el van töredezve?
Figyelt kérdés
Váll alatt ér egy kicsivel, még mell felett (szóval olyan semmilyen xd) és az egész el van töredezve a tetejétől a végéig. Teljesen. Mivel vasalom. Bár mostanában rászoktam arra, hogy a vizes hajamat két oldalt befonom este, és akkor nem kell kivasalnom, mert lesz egy szép hullámos kinézete. De mit kezdjek a töredezett halammal? ><2018. júl. 26. 14:31
1/4 anonim válasza:
Lehetőleg a haladdal semmit.
Olyan meg nincs hogy az egész töredezett, menny el levágatni belőle pár centit majd hosszú idővel megjavul a halad.
2/4 anonim válasza:
Hagyd abba a vasalást(lehetőleg örökre) minimum fél évre. Vágass a végéből pár cm-t. Van olyan hajvágó is, amit ha végighúznak a teljes hajhosszon akkor csak a töredezett végeket vágja le, erről érdeklődj fodrászoknál. Étkezz egészségesen, szedj valamilyen hajvitamint. Használj balzsamot/pakolást és hajvégápolót.
3/4 anonim válasza:
Hagyd abba a vasalást, sajnos csak ennyit tudsz vele csinálni. Meg a töredezés vágót amit írt az előző, bár ennyire roncsolt hajnál nem hinném hogy sokat érne. Hagyd békén, ápold pakolásokkal, kókuszolajjal és javulni fog sokat idővel.
4/4 anonim válasza:
Split end trimmerrel vágasd le. Ha jól áthúzogatják a hajadon, leszedi a törött részeket, így nem veszítesz a hosszából sem. Nekem már csinálták, egyébként tényleg szép eredményt lehet elérni vele.
Viszont azt javasolnám, hogy utána már ne vasald. Én is ugyanígy a fonásos módszert használom, attól szép és egészséges marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!