A magán bőrgyógyászok miben jobbak mint a tb-sek, illetve mennyibe kerülnek átlagosan?
Már több tb-s bőrgyógyászt kerestem fel a problémám miatt, illetve a budapesti bőrgyógyászati klinikán is voltam, hogy segítsenek könyörgöm , de kb 1,5 perc alatt lepattintottak, hogy nekem ilyen típusú a bőröm, ezzel nem lehet mit kezdeni, a "viszontlátásrajöhetakövetkező".
Amúgy a problémám az, hogy az arcbőröm piros, teljes nyugalmi állapotban is, csak a szemem körül nem. És ez a nyakamtól undorítóan eltér, meg a szemem körül... borzalmasan néz ki. Illetve olyan sok fehér miteszer van rajta, hogy lehetetlen vele mit kezdeni, kozmetikus sem tudott, mert képtelenség kitisztítani; amíg kiszed ezret, visszajön jövőhétre ugyanúgy, de még maradt millió. Olyan a bőröm mint egy smirgli, mégsem vízhiányos; nagyon jóféle hidratálókat próbáltam ki, és csak rontott a helyzeten (pattanásos lettem az összestől)
Azért sem hiszek abban, hogy ilyen típusú a bőröm, mert ez kb 3 éve kezdődött nálam, amikor egy nagyon mély depresszióval együtt kialakult szociális szorongásom, és bárki hozzám szólt , nagyon elvörösödtem (ez a mai napig így van azóta).
Mielőtt beteg lettem, sosem jöttem zavarba semmitől, és a bőröm hófehér volt. Már az utcára sem nagyon szeretek kimenni így..
Rosaceának hangzik, amire hajlam van, tehát nem gyógyítható, de kezelhető. Más betegségekkel összefügghet. Azt tanácsolom, hogy menj házidokihoz, utaljon be szívvizsgálatokra, hormonvizsgálatra, és a leletekkel kell elmenni egy bőrgyógyászhoz. Még a pattanásosság is beleillik a képbe.
Az tényleg furcsa, hogy így elküldtek, hiszen ha nem állt fenn a gond mindig, akkor nem adhatnak ilyen magyarázatot... sajnállak, de a dokik nem lehettek a helyzet magaslatán. Tb-ben és magánban is van jó, keress egy agyondicsértet.
Rozácea kezelhető antibiotikummal. Persze lehet hogy nem ez a bajod, de sanszos.
Orvos ismerősöm azt mondta, a bőrgyógyászat nagyrészt találgatás, szóval a magánnal se biztos hogy előrébb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!