Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leepiláltam a derekamat, mert...

Leepiláltam a derekamat, mert nagyon hosszú szőrök vannak ott, de alánőtt az összes és tele van szőrbenövésekkel, pattanásokkal?

Figyelt kérdés

Régebben ugyanez volt, egy szőrbenövésnek, ami diónagyságúra nőtt, majd elmúlt, de máig egy csúnya fekete "kráter" van, nagyon mély, sosem múlik el, néha ki lehett nyomni.

Nem akarom most ugyanezt, legalább 50 van.

2018. júl. 20. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tűvel piszkáld ki amit tudsz
2018. júl. 20. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem tanulsz a saját hibadbol? Ha már egyszer így jártál miért csinálod újra? Miért nem választasz más szirtelenitesi módot?
2018. júl. 20. 22:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom kinyomkodni a saját derekamon, nem látom...

Azért, mert a saját derekamat nem tudom gyantázni, borotválni is nehezen, de eegy nap alatt visszanő.

2018. júl. 20. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kozmetikus?
2018. júl. 20. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!