Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 56 éves nő vagyok és kezdek...

56 éves nő vagyok és kezdek őszülni. Gáz lenne szőkére festeni a hajam?

Figyelt kérdés
Fekete vagyok és nagyon meglátszik a tövénél. Ti mit csináltok vele és milyen az alap hajszínetek?
2018. júl. 17. 11:17
 1/4 anonim válasza:

én csak 26 éves vagyok, de már évek óta őszülök :/ egyelőre csak néhány hajszál jelenik meg teljesen fehér színben, de a számuk folyton nő :/ ez van...

nem muszáj rögtön szőkére szívatni a haját, elég az eredetire hasonlóra festetni. először az egész hajkoronát, majd elég csak a 1-2-3 havonta a hajtöveket.

2018. júl. 17. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, az attól függ. Az biztos, hogy mindenki nagyon meglepődne, ha 56 évesen egyszer csak feketéről full szőkére váltanál.

Az a gond, hogy lehet, hogy NAGYON NAGYON nem állna jól. Azzal meg totálkárra cseszed a hajad, ha leszivatod szőkére, aztán visszafesteted feketére...

Szerintem jobban járnál, ha csak a tövét festetnéd sötétbarnával, a többi részéhez pedig nem is nyúlnál. Sokkal egyszerűbb és nincs kockázat.

2018. júl. 17. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha sikerül egy olyan szőkét találni, ami passzol a bőrszínedhez, egyáltalán nem gáz. Nyilván azért vannak azok a fajta szőke hajak, amik bizonyos kor felett röhejesek (pl. ez a platinaszőke vagy csibesárga betonra vasalt vagy nagyon bondorított plázacica-stílus), de azonkívül miért lenne ciki...

Anyósjelöltem 74 éves, sötétszőkére festeti a haját, mióta őszül, és nagyon jól áll neki, pedig az eredeti hajszíne gesztenyebarna. Fiatalítja is, de nem a "fú, ez miért nem tud méltósággal megöregedni" verzióból, nem üt el a bőrtónusától, jó a frizurája.

Persze azért ilyenkor jól kell megválasztani a fodrászt, mert egy rossz leszívatás, szőkítés nagy károkat tehet a hajban.

2018. júl. 17. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

Csak az elég macerás lenne, ha pár hetente újra kéne festeni, mert a feketében azért a fehér nagyon látszik.

2018. júl. 17. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!