Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen praktikák tippek...

Milyen praktikák tippek vannak ami segít a gyors hajnövésben?

Figyelt kérdés
Anyukám levágta a hajam nagyon megbántam hogy hagytam. Most arra várok már 1 éve hogy megnőjön. Olvastam több tippet is de azért inkább gondoltam megkérdezem. Olvastam hogy a ricinusolaj is jó lehet, azt meg kell inni vagy a hajamra kenni? Használok valami koffeines hajnövesztőt de semmit nem használ. Kérlek segítsetek!!!
2018. júl. 12. 01:23
 1/5 anonim ***** válasza:
18%

Sportolj sokat,sok zöldség gyümölcs,magvak,teljeskiőrlésű dolgok

1 héten 1x mosd

Nekem bevált nagyon! + még alakilag is jó

2018. júl. 12. 02:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Csodaszer sajnos nincs:) !
2018. júl. 12. 02:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Beszéld meg anyukáddal, hogy szeretnél szép hosszú hajat.

Utána rábeszélheted arra, hogy mivel szeretnél gyorsan hosszú hajat, menjetek el hajhosszabbításra női fodrászhoz.

2018. júl. 12. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Meg, ne idd a ricinust! Természetes hashajtó. Rá kell kenni a hajra hajpakolásjént.

A koffeines cuccok nekem sem jöttek be. Ami viszont igen, az a Varga cseppek. Dm-ben szoktam venni. A hajtövekre kell fújni, aztán belemaszírozni a fejbőrbe.

Másik még a kókuszolaj. Abból is hajpakolás.

2018. júl. 12. 10:52
 5/5 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok, nem hiszem anyukám megengedné a hajhosszabítást :(
2018. júl. 13. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!