Milyen praktikák tippek vannak ami segít a gyors hajnövésben?
Figyelt kérdés
Anyukám levágta a hajam nagyon megbántam hogy hagytam. Most arra várok már 1 éve hogy megnőjön. Olvastam több tippet is de azért inkább gondoltam megkérdezem. Olvastam hogy a ricinusolaj is jó lehet, azt meg kell inni vagy a hajamra kenni? Használok valami koffeines hajnövesztőt de semmit nem használ. Kérlek segítsetek!!!2018. júl. 12. 01:23
1/5 anonim válasza:
Sportolj sokat,sok zöldség gyümölcs,magvak,teljeskiőrlésű dolgok
1 héten 1x mosd
Nekem bevált nagyon! + még alakilag is jó
3/5 anonim válasza:
Beszéld meg anyukáddal, hogy szeretnél szép hosszú hajat.
Utána rábeszélheted arra, hogy mivel szeretnél gyorsan hosszú hajat, menjetek el hajhosszabbításra női fodrászhoz.
4/5 anonim válasza:
Meg, ne idd a ricinust! Természetes hashajtó. Rá kell kenni a hajra hajpakolásjént.
A koffeines cuccok nekem sem jöttek be. Ami viszont igen, az a Varga cseppek. Dm-ben szoktam venni. A hajtövekre kell fújni, aztán belemaszírozni a fejbőrbe.
Másik még a kókuszolaj. Abból is hajpakolás.
5/5 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok, nem hiszem anyukám megengedné a hajhosszabítást :(
2018. júl. 13. 03:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!