Mennyire menne tönkre a hajam, ha most befesteném feketére?
Nekem a fekete festék erősítette a hajam mindig. Mikor kiszőkítettem akkor is azzal hoztam helyre, hogy befestettem feketére. Nem tudtam, hogy másnak ártott.
A kékes-feketét nem ajánlom, az műanyag hatást kelt, természetellenes. Én barnás-feketét használok. Az is fekete lesz, de természetes hatású.
Hát talan azért, mert nem a divat érdekel?
De köszi a válaszokat, majd először csak egy tincset festek be, hogy kipróbáljam, hogy tűri a festéket. Ha nem jó, akkor keresek más megoldást.
Gondolom még tinédzser vagy. Kezelhetlek felnőttként? Mondhatok neked olyan igazságot, ami talán kellemetlen lesz, nem pedig fancy és a szíved vágya?
Én sem vagyok még öreg, de átéltem már néhány hajkrízist, pedig én rendkívül kíméletesen bántam vele. Sosem festettem, évente kb. három alkalommal, ha kivasaltam, és mégis mindig volt valami gondom. Éppen ezért tudom, hogy az egészség a legfontosabb. Mindegy, hogy milyen színű a hajad, ugyanis mindegyik szín gyönyörű. Az a legfontosabb, hogy puha, fényes, erős, töredezéstől mentes hajad és egészséges fejbőröd legyen. Az egészséges, károsodástól mentes hajadat ne tedd kockára SEMMI miatt!
Nem tudom miért akarod feketére festeni, szerintem igazán csak azoknak áll jól, akik így születtek, a többi ember valahogy olyan tucat lesz tőle, kopott, komor... Szóval kíváncsi vagyok miért akarod kockára tenni az egészséges hajadat.
Utolsó: kösz, hogy nem kezelsz gyerekként 🙂
Nincs semmi különösebb indokom rá, egyszerűen feketét szeretnék már nagyon régóta.
Majd hennával fogom befesteni.
Utolsó, az én természetes színeim abszolút nem passzolnak. Legalábbis a hajam nagyon elütvaz egész képtől. Mikor természetes hajam volt, akkor hitte mindenki azt, hogy egy elrontott szőkítés eredménye. Nekem igazából szinte minden jól áll, csak az eredeti hajam nem. :)
A henna jó választás. Az természetes, még erősíti is a hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!