Miért drágább a női hajvágás mint a férfi?
BioHair oldalán láttam, hogy a férfi hosszú haj vágása is sokkal olcsóbb, pedig a frizura, hajsütés stb. a nőibe sem tartozik bele, csak a mosás, vágás, szárítás.
Mondhatom, hogy férfi vagyok? Igazolnom kell ezt valamivel?
A tiszta, száraz haj vágása mindenhol megszűnt? Mert ez volt a hely legnagyobb előnye...
Viszont akkor minek a kérdés, ha még borravalót is adsz...?
Akkor miert fontos az neked hogy nőként férfi hajvágás áraként nyírjanak le téged? 🤣🤣🤣
16 Nem, az a táblázat szerint külön árkategória.
17 Te még mindig nem fogtad fel a kérdést, sebaj.
Egyébként ha megnézitek, a gyantázás a férfiaknak kerül többe. A legtöbb férfi testszőrzete erősebb és sűrűbb. De mindegyiké? Csak hülyeségnek tartom azt, hogy nemenként szőrszálhasogatnak az árakban. Biztos kevesebb férfi kéri a bikinivonaligazítást, akkor az kerüljön kétszer annyiba? Miért nincs női hátgyanta? Nincs 0,01%-ba tartozó nő vagy férfi? Nincs erősebb lábszőrzetű nő, nincs vastagszálú, loboncoshajú férfi? Szóval csak értelmetlen hülyeségnek tartom, ami szerintem rontja egy hely megítélését. És pontosan azért 17, mert száz forintokon b. szak. 0dnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!