Hol tudok venni természetes aloe vera gélt?
Figyelt kérdés
a dr.organic-kal jól megjártam, tele van vegyszerekkel, égett és vörös is lett tőle az arcom. Hol tudok jó, természetes aloe vera gélt venni?2018. júl. 7. 01:23
1/3 anonim válasza:
Forever termékcsalád. Drága de sokan dícsérik.
2/3 anonim válasza:
Szia!
A Forevernek tényleg minőségiek a termékei és akár jelentős kedvezményt is el lehet érni a vásárlásokkal.Nekem nagyon beváltak.
3/3 sm's girl válasza:
Én a háziorvosomtól vettem egyszer. De ami a legjobb ha veszel egy aloevera növényt nekem kb. 1 év alatt nagyon szépen megnőtt, egy levelet levágok a tövénél és elég sokat eltudok használni egy levélbő és biztosan természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!