Mikor napozhatok újra?
Figyelt kérdés
Főleg barnultam, de azért egy kicsit leégtem, de nem vészes. Ha elmúlik akkor már mehetek egyből napozni?
Ja és ha mindennap napozok akkor összetud adódni a napozás, úgy, hogy mondjuk a 3. napon leégek? Hagyjak ki napokat? Csak mert tegnapelőtt kb 2x30-40 percet voltam kint a napon, nem égtem le meg nem is nagyon barnultam, tegnap kb 2x40-50 percet és most egy kicsit leégtem de mondjuk most barnultam is. Amúgy 3-as a bőrtípusom, ja és naptejet nem használtam, meg 14 után voltam kint.
2018. júl. 4. 01:40
1/1 anonim válasza:
Nem ajánlott a napozás egyáltalán. Használj önbarnítót. Van már olyan is, ami nem foltokban barnít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!