Milyen önbarnítót ajánlotok és hogyan használjátok, hogy ne legyetek "foltosak" tőle?
Én inkább akkor a szolit javaslom.
Az önbarnító krémektől sajnos egy idő után elkerülhetetlen, hogy foltos legyél, mert ahogy zuhanyzol fokozatosan válik le a bőrödről. Ha pedig kézzel viszed fel, az már magában is foltos lesz néha.
Köszönöm a választ!! Szolizni nem szeretnék, mert nem akarom nagyon roncsolni a bőrömet :S Ezért is döntöttem az önbarnító mellett. Egyébként mivel kell kenni, ha nem kézzel??
Milyen gyakran kenitek magatokat, hogy ne kopjon olyan látványosan?
szia!régen AVONoztam, és mindenkinek a Skin So Soft barnító testápolót javasoltam. akkoriban 999,- volt, mindenkinek bevált, senki sem lett foltos tőle. Ha rákensz még egy kis DOVE csillámló testápolót, biztos gyönyörű lesz a hatás.Utóbbit én is használom,nagyon szép csillogós lesz a bőröm, de nem feltűnően.
remélem tudtam segíteni:)
20Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!