Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarnára sötétvörös...

Sötétbarnára sötétvörös hajszínező?

Figyelt kérdés
Vettem egy sötétvörös hajszínezőt.A hajam nagyon sötét,majdnem fekete,viszont szőkíttetni nem szeretném,csak egy kis vöröses csillogást szeretnék neki adni.Elvileg 8 mosás után kijön,de azért kicsit izgulok,hogy milyen lesz.A kérdésem,hogy nagyon mellé lehet nyúlni ilyen sötét hajon?Nem tudom,hogy számít-e,de még nem volt festve a hajam soha.

2018. jún. 29. 15:59
 1/1 AnimeIsMyLife válasza:
100%
Én tavaly nyáron használtam.Nekem viágosbarnás hajamra tettük rá a vörösszínezőt,júnusba festettük októberig benne volt ,nagyon befogta és az is 8 mosásos volt.Nemhinném hogy mellé lehetne nyúlni külsőre,maximum nem látszik.Viszont a hajbelsejében lehet károkat okoz.Nekem törte/kiszárította és amint kiment a festék mehettem fodrászhoz és egy csomót le kellett belőle vágni,de lehet csak az én hülye hajszerkezetem miatt volt és csak az enyém nem bírta.
2018. jún. 29. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!