Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Enyhén sárgás árnyalatú...

Enyhén sárgás árnyalatú bőrhöz padlizsán színű haj?

Figyelt kérdés
Ma szeretném befesteni a hajam padlizsán színűre. A hajam alapból sötét színű, a sötétebb barnák, feketék jól állnak, viszont eddig soha nem próbáltam melegebb színt, csak hamvasat. Mit gondoltok, jól állhat?

2018. jún. 29. 08:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg akkor te az ősz évszakba tartozol, akkor mindenképpen jól áll a meleg árnyalat! Itt van egy link, ősz típusú lánynak ilyen jól áll a padlizsán lila: [link]

görgess lefelé, és nézd meg a csajszikat a "warm & rich" feliratos képeken, az az ő színe, a többi három nem.

2018. jún. 29. 09:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ősz vagyok. Nagyon jó ez az oldal, amit linkeltél, köszönöm! Ez segít a ruha szín választásban is, amivel mindig bajban vagyok. Akkor befestem a hajam, majd jelentkezem, hogy hogyan tetszik az eredmény. :)
2018. jún. 29. 09:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Kész van, szerintem nagyon eltaláltam. Illik hozzám. Köszönöm a segítséget :)
2018. jún. 29. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!