Hogy néz ki egy kb 6-7 centis peace jel a tarkón?
Figyelt kérdés
Jövőhéten akarok tetováltatni, de nem tudom, hogy jól nézne-e ki. Azért oda szeretném, mert ha leengedem a hajam akkor nem látszik, ezért ha a jövőben olyan munkahelyem lesz, ahol nem örülnének neki, ne legyen ebből gondom. Szerintetek jó ötlet?2010. jún. 17. 13:28
1/4 anonim válasza:
szerintem nem túl egyedi ötlet, ha már tetkót csináltatsz, legyen egyéni...de ez csak az én véleményem.jó ötlet, h ha leengeded a hajad, nem fog látszani, tényleg hátrány lehet a tetkó egy állásinterjún.akkor viszont számolj vele, h egész életedben hosszú hajat kell hordanod, ugyanebből az okból kifolyólag.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindenképp hosszú hajam lenne, mert egyszer volt rövid és rosszul állt, és nem lenne szívem levágatni. Mivel lehet egyedibbé tenni egy tetoválást?
2010. jún. 17. 14:00
3/4 anonim válasza:
szerintem csináltass valami írásjelet az legyen valami saját szöveg vagy idézet...
4/4 anonim válasza:
az első válaszoló vagyok.szerintem ha egy nagyon jó szalonba mész és nem sajnálod rá a pénzt, ott egy jó tetováló remek ötleteket adhat, h miként teheted egyedivé a tetoválásod. egy peace-jelet egy jó árnyékolással, érdekes színekkel vagy esetleg egy kiegészítő motívummal lehet feldobni szerintem.a tetoválók (ha nem olcsó gagyi helyen dolgoznak) általában kreatív és jó kézügyességű emberek, szóval szerintem érdemes kikérni a véleményüket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!